مزایای سامانه های دورکاری
مزایای سامانه های دورکاری
در کسب و کار های سنتی، مدیران و کارمندان از طرق مختلف از پایین بودن بهره وری مانند پایین بودن سرعت کامپیوتر ها، زمان بر بودن بسته های بروزرسانی و حتی دور بودن از محیط کار و در نتیجه عدم امکان دورکاری رنج می برند. مجازی سازی نرم افزار و دسکتاپ، نرم افزار ها را که به صورت عادی روی کامپیوتر کاربران قرار دارند، در دیتاسنتر متمرکز می کند. بدین ترتیب مدیران فناوری اطلاعات می توانند بر اساس تقاضای (on demand) کاربران، با هر دستگاهی و در هرجایی به کاربران دسترسی استفاده از نرم افزار مورد نظرشان را فراهم می آورند و باعث افزایش بهره وری می شوند.
یکی مزایای سامانه های دورکاری برای کاربران باست که می توانند خارج از محیط سازمان، به صورت سنتی باید از اینترانت سازمان که باعث استفاده کاربران از VPN می شود و یا روش های دیگر برای ارتباط با شبکه سازمان استفاده کنند که این روش ها بدلیل مشکلات در ارتباطات ضعیف و کند و همچنین انباشت اطلاعات کاربر روی کامپیوتر محلی خود بهینه نبوده و کاربران معمولا از قطعی های مکرر یا کندی شدید در استفاده از نرم افزار های خود شکایت دارند.
استفاده از سامانه دورکاری یا مجازی سازی نرم افزار سیتریکس علاوه بر استفاده آسان، امن و کارامد از دید کاربران، مزایای بسیاری نیز برای مدیران سازمان دارد. کاهش هزینه های زیر ساختی و امنیتی، مدیریت ساده کاربران و منابع از مزایای استفاده از این سامانه می باشد.
امروزه چندین شرکت بین المللی وجود دارند که در حوزه مجازی سازی نرم افزار و دسکتاپ فعالیت می کنند و سامانه های دورکاری مختص خود را طراحی نموده اند اما قدیمی ترین و جامع ترین این سامانه ها متعلق به شرکت سیتریکس می باشد که بیش از دو دهه در این زمینه فعالیت می کند و توانسته تمامی نیاز های کاربران خود از سراسر جهان را برطرف کند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!